EDB SERVICE - Allan Hammershaimb

Gå til indhold
Jeg har beskæftiget mig med EDB gennem en længere årrække og har stor erfaring med Microsoft styresystemer og programmer. Jeg har i mange år hjulpet mange privatpersoner med de problemer, der kan opstå i forbindelse med brugen af IT.

Det kan dreje sig om tekniske vanskeligheder eller software der ikke virker som ønsket, problemer med netværk, virusinfektioner mm. Jeg har også ofte rådgivet og hjulpet med indkøb af nye PC'er, installation eller geninstallation af Windows. Mange ældre computere kan blive genoplivet med installation af SSD disk og nyinstallation af Windows 10. En anden ting der ofte driller er printere, som mange køber i form af billige blækprintere. Ofte så billige at udskiftning af printerpatronerne er en større investering end købet af printeren. Reparation af sådanne billige printere kan ofte slet ikke betale sig, da det er langt billigere at købe en ny.


Så uanset hvilke EDB problemer du bakser med, kan jeg give en hjælpende hånd og gode råd. Gå ind under menupunktet kontakt og ring eller skriv til mig.
Jeg startede tidligt!
Allan Hammershaimb
Tilbage til indhold